Silky Gang: Ráj hedvábných šátků a kožených doplňků

Silky Gang, Lucie van Koten, BIO mapa, Concept store, udržitelnost,

Co se stane, když se spojí česká ilustrace známých pohádkových příběhů s čistým hedvábím? Silky Gang! Ale pozor: už to dávno není jen gang všeho hedvábného, nýbrž i gang kožených rukaviček á la Grace Kelly, kabelek, naušniček, náramků, pásků a náhrdelníků. Silky Gang je jednoduše království pro každého, kdo se nebojí výrazných prvků a zároveň si potrpí na kvalitní zpracování, striktně přírodní materiály a um šikovných českých ručiček.

Všechno začalo několika hedvábnými šátečkami ve třech různých velikostech. Všechny zobrazovaly známou pohádku, kterou pro Silky Gang vytvořili čeští ilustrátoři. Martina Karafiátová, která za značkou stojí, učila české ženy nosit šátečky. Nejen je vázat na tisíc a jeden způsob, nýbrž je i nosit: zakomponovat je do svého každodenního života, k outfitům do práce, na rande i na kávu s kamarádkami.

Dnes už má Martina šátky jak z hedvábí, tak z kašmíru a hedvábí a u šátků rozhodně nezůstává. Před pár lety přišla s koženými rukavičkami – tuze elegantními v tlumených barvách i výrazně barevnými. I zde se obrátila na místní řemeslníky, aby vše vytvořili podle jejích návrhů. Z jemné rukavičkové kůže následně vymyslela ještě zajímavé kabelky, s jejichž popruhy si můžete hrát. Stvořit si psaníčko do společnosti nebo cross body na běhání po městě a dodat tak šťávu tomu, co máte na sobě.

A jak tušíte správně, ani u kabelek to neskončilo. Martina je kreativní duše, ráda propojuje nejrůznější prvky a barvy a … materiály! A tak se hlásí s velkou novinkou, kolekcí kožených šperků Hvězdokupy. Ryze elegantní naušnice, náhrdelníky, pásky a náramky v černé kůži se stříbrem či zlatem přitáhnou pozornost okamžitě. Jsou to přesně ty šperky, které patří do společnosti, a přitom – jak jinak – vás Martina naučí, jak je zařadit do běžného života a k basic kouskům.

Martina je kouzelník, a tak pokud za ní zavítáte do ateliéru Silky Gang V Jámě 1, což je asi tak pět kroků od Vodičkovy ulice, vymyslí vám nejen řadu kombinací stylingu, ale naučí vás ty nejlepší mašle a vázání šátečků, jaké zvládnete i doma před zrcadlem a to během pár vteřin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *